Home Featured Hvordan fungerer det?

Hvordan fungerer det?

2
Hvordan fungerer det?
Spacious bright kitchen with wooden units

Rigtig, hjertelig velkommen til Finddin mægler.

Som køber har man i dag alle muligheder for at finde den rigtige bolig til den rigtige pris. Der er flere store boligportaler, hvor informationer om priser, liggetider, boligmærkning, ejerudgifter, energimærkninger osv. er til rådighed for køberen. I takt med den digitale udvikling er boligmarkedet blevet mere gennemsigtigt både for købere og til dels for sælgere.

I dag er der dog én væsentlig mangel på information som sælger: At få et samlet og tydeligt overblik over mulige ejendomsmæglere, der kan sælge boligen samt deres formåen. Ind til nu har man som sælger måttet forlade sig på mund til mund metoden, bankens anbefalinger eller google forskellige mæglere på Internettet for at finde kontaktinformation samt eventuel omtale. Endvidere har ejendomsmæglere ikke haft mulighed for at kontakte sælgere direkte, men kun via husstandsomdelte reklamer. Dygtige ejendomsmæglere har således haft sværere ved at skille sig ud, fordi sælgerne ikke har haft et overblik over mulige ejendomsmæglere.

Hos Find din mægler ønsker vi at give sælgere og ejendomsmæglere mulighed for at møde hinanden gennem denne portal, der forhåbentlig munder ud i et givtigt samarbejde med en bolig solgt til den rigtige pris. Således har sælgerne nu mulighed for at vælge en ejendomsmægler, der har en profil, der passer til sælgers ønsker. Samtidig har ejendomsmæglerne mulighed for at gøre sig gældende på et langt større marked med større gennemsigtighed. De dygtigste ejendomsmæglere får det bedste ry, og sælgerne får en tilstrækkelig information til at vælge en passende mægler.

For flere detaljer og konkret information om, hvordan det foregår i praksis, klik her:

2 COMMENTS

Comments are closed.

Compare Listings

Titel Pris status Type Areal Formål soveværelser Badeværelser